标题: 上海血腥之旅 雙人蠱惑套票
lioncck

潜水去....

UID 4241
积分 3448
帖子 4174
气力 102
河蟹 -4
阅读权限 50
上海血腥之旅 雙人蠱惑套票

上海血腥之旅 雙人蠱惑套票上海血腥之旅 雙人蠱惑套票 《 Army of Two》可以喺眾多動作射擊 Game中突圍,就係靠強勁嘅合作元素增加樂趣!兩年後新作《 Army of Two: the 40th Day》推出,繼續玩合作,我狙擊時你做餌,你詐死時我偷襲,玩盡蠱惑的槍,而且今次仲要同拍檔傾心事做抉擇,喺上海呢個戰場擦出更多火花,食小籠包定鍋貼好呢吓?文:阿洛
僱傭兵帶你做世界 放大圖片

■呢位波士係潮流嘅奴隸,跟風戴面具。
同上集一樣,玩家繼續扮演 Tyson Rios或者 Elliot Salem,呢對曾經喺 Mogadishu做陸軍游擊隊嘅軍佬,後來加入咗軍事團體 SSC做僱傭兵;因為二人合作無間, Fans越嚟越多、生意自然越嚟越好。今次故事,就係講佢哋收到最新任務直飛上海,原本諗住搵到接頭人,搞少少嘢就有錢收,點知去到先知原來有個組織成立咗支由精銳軍團,想毀滅上海,仲話要重建理想新世界……

放大圖片

放大圖片

■兩個戴面具嘅僱傭兵,好有殺氣。
放大圖片

■神秘女角,會唔會組成個嬲字?
放大圖片

■戰場上的細路哥!故事創作幾特別。

詐降偷襲招招陰人 放大圖片

■拍檔扮投降,之後你就開人波,好茅!
講到合作,今次除咗有借力飛躍、背靠背掩護、戰術防護同雙人狙擊等合作招數外,更可以捉個人質逼敵人投降,再由拍檔收拾,又或者用敵人做盾牌有殺無賠;再蠱惑啲!仲可以詐降,等埋伏喺附近嘅拍檔偷襲,或者齊齊舉手做戲再突擊,我真係好享受呢個爾虞我詐嘅世界!

放大圖片

■有 Friend起碼有得鬧,同電腦合作有苦自己知。
放大圖片

■我射你擋子彈,呢啲老友識得過。

殺人立品積陰德 放大圖片

■改槍好玩之處,係可以不斷組合強化。
抵佢發嘅係,除咗強調合作模式外,仲有新系統,就係喺戰鬥中可以執到各樣武器配件,改裝出唔同屬性同外觀嘅獨特兵器,另外亦可以自行設計主角戴嘅面罩圖案,夠晒好玩。而且更導入成長元素,喺戰場中面對不同形勢作出不同選擇,都會帶嚟劇情上即時或長遠嘅影響,個人有無品?積得陰德多唔多?都好影響個結局會係點!

放大圖片

■自改面具,一定有大量惡搞嘢出現。
放大圖片

■隨住武器改裝,會發展出不同性能。

放大圖片

Profile《 Army of Two: the 40th Day》遊戲平台: PS3、 XB360製作廠商:EA Montreal遊戲類型:動作遊戲人數: 1-2人

顶部
GIJOE

http://gijoe.baike.com/

UID 17593
积分 2039
帖子 2338
气力 102
河蟹 -2
阅读权限 40
发表于 2010-1-13 05:46  资料  主页 短消息  加为好友  添加 GIJOE 为MSN好友 通过MSN和 GIJOE 交谈
一代轻松,希望二代经割

顶部
Ulyanovsk (不定期更新中)

不定时上浮

AE中级工程师   初级精灵球   ♂自曝章  
UID 4401
积分 8194
帖子 12581
气力 102
河蟹 151
阅读权限 60
发表于 2010-1-13 06:30  资料  短消息  加为好友  添加 Ulyanovsk 为MSN好友 通过MSN和 Ulyanovsk 交谈
LZ你换个相册吧,很久都看不到

顶部
Roselancer

模型制作LV1   初级精灵球   大家的EXIA   MSL同人社展会工作人员LV2  
UID 3685
积分 5626
帖子 3782
气力 102
河蟹 120
阅读权限 60
没图,粤语看不懂……

顶部
Bright.H

下辈子千万别投错胎

模型制作LV1   萌声祭   大家的EXIA   MSL同人社展会工作人员LV3  
UID 196
积分 8279
帖子 5324
气力 103
河蟹 260
阅读权限 60

QUOTE:
原帖由 Roselancer 于 2010-1-17 15:18 发表
没图,粤语看不懂……

+1…换普通话那么难么?

There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no hope, there is the Otaku.
顶部
hayamitetsu (速水鉄)

當人懶到一定程度就是我這樣吧 . ...

模型制作LV2   初级精灵球   ♂自曝章   大家的EXIA   MSL同人社上海支部负责人   MSL同人社展会工作人员LV7  
UID 127
积分 10497
帖子 6718
气力 102
河蟹 319
阅读权限 100
发表于 2010-1-17 20:40  资料  短消息  加为好友  添加 hayamitetsu 为MSN好友 通过MSN和 hayamitetsu 交谈
游戏里的上海话怎么听怎么别扭……

顶部
key-blue

模型制作LV1   初级精灵球   ♂自曝章   PS3铜奖杯   MSL同人社展会工作人员LV2  
UID 1088
积分 4477
帖子 5376
气力 103
河蟹 275
阅读权限 50
发表于 2010-1-18 20:52  资料  短消息  加为好友  添加 key-blue 为MSN好友 通过MSN和 key-blue 交谈 QQ

QUOTE:
原帖由 hayamitetsu 于 2010-1-17 20:40 发表
游戏里的上海话怎么听怎么别扭……

+1
魔都的多是QQ 有牌照的车都是京,是魔都还帝都啊

顶部