标题: 上海血腥之旅 雙人蠱惑套票 [打印本页]

作者: lioncck    时间: 2010-1-13 05:19     标题: 上海血腥之旅 雙人蠱惑套票

上海血腥之旅 雙人蠱惑套票上海血腥之旅 雙人蠱惑套票 《 Army of Two》可以喺眾多動作射擊 Game中突圍,就係靠強勁嘅合作元素增加樂趣!兩年後新作《 Army of Two: the 40th Day》推出,繼續玩合作,我狙擊時你做餌,你詐死時我偷襲,玩盡蠱惑的槍,而且今次仲要同拍檔傾心事做抉擇,喺上海呢個戰場擦出更多火花,食小籠包定鍋貼好呢吓?文:阿洛
僱傭兵帶你做世界 放大圖片

■呢位波士係潮流嘅奴隸,跟風戴面具。
同上集一樣,玩家繼續扮演 Tyson Rios或者 Elliot Salem,呢對曾經喺 Mogadishu做陸軍游擊隊嘅軍佬,後來加入咗軍事團體 SSC做僱傭兵;因為二人合作無間, Fans越嚟越多、生意自然越嚟越好。今次故事,就係講佢哋收到最新任務直飛上海,原本諗住搵到接頭人,搞少少嘢就有錢收,點知去到先知原來有個組織成立咗支由精銳軍團,想毀滅上海,仲話要重建理想新世界……

放大圖片

放大圖片

■兩個戴面具嘅僱傭兵,好有殺氣。
放大圖片

■神秘女角,會唔會組成個嬲字?
放大圖片

■戰場上的細路哥!故事創作幾特別。

詐降偷襲招招陰人 放大圖片

■拍檔扮投降,之後你就開人波,好茅!
講到合作,今次除咗有借力飛躍、背靠背掩護、戰術防護同雙人狙擊等合作招數外,更可以捉個人質逼敵人投降,再由拍檔收拾,又或者用敵人做盾牌有殺無賠;再蠱惑啲!仲可以詐降,等埋伏喺附近嘅拍檔偷襲,或者齊齊舉手做戲再突擊,我真係好享受呢個爾虞我詐嘅世界!

放大圖片

■有 Friend起碼有得鬧,同電腦合作有苦自己知。
放大圖片

■我射你擋子彈,呢啲老友識得過。

殺人立品積陰德 放大圖片

■改槍好玩之處,係可以不斷組合強化。
抵佢發嘅係,除咗強調合作模式外,仲有新系統,就係喺戰鬥中可以執到各樣武器配件,改裝出唔同屬性同外觀嘅獨特兵器,另外亦可以自行設計主角戴嘅面罩圖案,夠晒好玩。而且更導入成長元素,喺戰場中面對不同形勢作出不同選擇,都會帶嚟劇情上即時或長遠嘅影響,個人有無品?積得陰德多唔多?都好影響個結局會係點!

放大圖片

■自改面具,一定有大量惡搞嘢出現。
放大圖片

■隨住武器改裝,會發展出不同性能。

放大圖片

Profile《 Army of Two: the 40th Day》遊戲平台: PS3、 XB360製作廠商:EA Montreal遊戲類型:動作遊戲人數: 1-2人

作者: GIJOE    时间: 2010-1-13 05:46

一代轻松,希望二代经割
作者: Ulyanovsk    时间: 2010-1-13 06:30

LZ你换个相册吧,很久都看不到
作者: Roselancer    时间: 2010-1-17 15:18

没图,粤语看不懂……
作者: Bright.H    时间: 2010-1-17 17:28

QUOTE:
原帖由 Roselancer 于 2010-1-17 15:18 发表
没图,粤语看不懂……

+1…换普通话那么难么?
作者: hayamitetsu    时间: 2010-1-17 20:40

游戏里的上海话怎么听怎么别扭……
作者: key-blue    时间: 2010-1-18 20:52

QUOTE:
原帖由 hayamitetsu 于 2010-1-17 20:40 发表
游戏里的上海话怎么听怎么别扭……

+1
魔都的多是QQ 有牌照的车都是京,是魔都还帝都啊

欢迎光临 机动战士联盟MSL (http://bbs.cnmsl.net/) Powered by Discuz! 5.5.0